over.labour@olmail.hu +36 70 674 1937Munkaadóknak

Munkavállalókról

Ismerjen meg minket!

Szolgáltatásaink

Professzionális ügyintézés!

 

szolgáltatásaink

Ajtótól-ajtóig biztosítjuk az ügyintézést

Szakszerű toborzás

Ez az egyik alappillére a folyamatnak, amire extra hangsúlyt fektetünk. Az előszűrés után, online interjúra a munkaadónak is lehetősége van, hogy személyesen is megismerje a leendő munkavállalót. Igény esetén, a leendő kollégát előre le tudjuk tesztelni az elvárt tapasztalat területén (legyen szó hegesztésről, villanyszerelésről,    vagy felszolgálásról, stb.) – erről videót is küldünk.

A megfelelő munkavállaló kiválasztása után…

kezdetét veszi az ügyintézés, amit mind Magyarországon, mind a küldő országban teljeskörűen intézünk. Ide tartozik a bevándorlási ügyek intézése, munkavállalói engedély, vízum ügyintézése a küldő ország konzulátusán, munkavállaló útlevelének az intézése, egészségügyi vizsgálat, utaztatás szervezése egészen a budapesti reptérig.

Igénybe vehető extra szolgáltatásaink:

  • Szállás ügyintézése
  • Reptéri transzfer
  • TAJ-, adó-, és lakcímkártya igénylése
  • Tolmácsolás
  • COVID-teszt

  • A teljes folyamat, nagyjából 2-3 hónapot vesz igénybe (országtól és szakmai elvárástól függően). Szükség esetén bármilyen kérést tudunk teljesíteni.

Számíthat ránk!

Toborzás

Az EU-n kívül kiemelt szakértelemmel büszkélkedő helyi toborzóirodáinkkal dolgozunk együtt azért, hogy magyarországi partnereink számára megtaláljuk a tökéletes munkaerőt.

Kiválasztás

A második körben a potenciális jelöltekkel készítünk állásinterjút annak érdekében, hogy valóban olyan munkavállalókkal gazdagítsuk partnereink cégét, akik szaktudásukkal, mentalitásukkal tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak.

Hivatalos dokumentumok

Miután megbízónk kiválasztotta a számára legmegfelelőbb  jelöltet, az új kolléga számára minden olyan dokumentum intézésében segítséget nyújtunk, amely a magyarországi munkába álláshoz szükséges. Legyen szó munkavállalói vagy tartózkodási engedélyről vagy a beutaztatásról. 

Munkába állás

A kiválasztási folyamat a megfelelő jelölt megtalálása után sem ér véget: megbízónk számára igény esetén minden olyan segítséget megadunk, ami a gördülékeny együttműködéshez szükséges. Tolmács, reptéri transzfer és a szállás intézésében is állunk szolgálatára!

Kiemelt partnereink

AJÁNLATKÉRÉS

Elérhetőségeink

Cím: 1132 Budapest, Visegrádi u. 9.

E-mail: over.labour@olmail.hu

Telefon: +36 70 674 1937

 

Impresszum

Cégnév: Overseas Labour Kft.

Adószám: 25952258-2-41

Munkaerő-közvetítő nyilvántartási szám: 

BP/0701/031963-2/2022-1300